Zračna luka Dubrovnik Duty Free

Zračna luka Dubrovnik Duty Free

Ponosni smo što smo mogli pridonijeti ambijentu Zračne luke Dubrovnik – Duty Free – dijelu led rasvjete za  ugradbenu led rasvjetu, kao profesionalci u razvoju led rasvjetnih projekata. Led rasvjeta lux d.o.o.

 Dubrovnik je dobio najveći Duty Free Shop u Hrvatskoj “Finest of Croatia”
Zračna luka Dubrovnik Duty Free

Zračna luka Dubrovnik Duty Free

Zračna luka Dubrovnik Duty Free

Zračna luka Dubrovnik Duty Free

 Novo proširenje Duty free shopa je oplemenjeno konceptom Finest of Croatia kojeg je osmislila arhitektica Lea Đurović Ruso, vlasnica i direktorica arhitektonskog ureda PROTO-ARCH d.o.o.
Nove tehnologije i arhitektonski trendovi često podliježu futurističkim izdanjima i zadnjima koja nas upozoravaju kako vrijeme brzo prolazi te da su promijene postale dio naše svakodnevice. Moderni dizajn interijera u pogledu stvaranja novog koncepta izražavanja raznih arhitekata i dizajnera interijera diktira nove trendove u izražavanju i opisu prostora zgrada, aerodroma, bolnica i slično. Primjer je toga i novi aerodrom u Dubrovniku, koji unutar svoje mreže futurističkih elemenata krije i pravo malo blago skriveno u okusima i elementima tradicionalnih hrvatskih jela, začina, suvenira. Gradnjom novog Terminala C i njegovim svečanim otvaranjem u svibnju ove godine postojeći Duty free shop se proširio te je s novom površinom od 1000 metara kvadratnih postao najveći Duty free shop u Hrvatskoj i u regiji.
 Ako želite dugoročno imati najbolje od proizvoda led rasvjete slobodno nam se obratite na:  info@ledrasvjetalux.hr