PODNA WALK ON LED UGRADBENA RASVJETA

23,89  (180,00 kn) 238,90  (1.799,99 kn) bez PDV-a

Podna walk on led ugradbena rasvjeta idealna je za stvaranje svjetala koja naglašavaju staze u vrtovima i zgradama.

Ove svjetiljke imaju IP67 koja pruža visoku zaštitu od kiše i krutih tvari.

Opis

Podna walk on led ugradbena rasvjeta – KUT LEĆE PO ODABIRU: 7°, 10°,15°,25°, 30°, 45°, 60°, 90°

Podna walk on led ugradbena rasvjeta – 3 GODINE GARANCIJE

Prošla su vremena kada ste svakih nekoliko tjedana morali odvrnuti vanjsku zidnu svjetiljku samo da biste promijenili ugašenu žarulju. To je zato što se danas vanjska i unutarnja područja mogu osvijetliti LED diodama – Podna walk on led ugradbena rasvjeta.

Podna walk on led ugradbena rasvjeta ugrađuje se oko stepenica, ulaza, predvorja, foajea i fasade. Idealno za vanjske putove i značajke krajolika.

Naša misija je donijeti pravu količinu svjetla tamo gdje je potrebno za istraživanje novih načina življenja društvenog života, za urbanu mobilnost, uživanje u životnim prostorima sa sustavima rasvjete koji se prirodnom elegancijom uklapaju u arhitektonski kontekst.

Podna walk on led ugradbena rasvjeta- VODOOTPORNA IP66

Postoji niz stvari koje se mogu dogoditi s LED vanjskim svjetlima. Iznad svega, vlaga je ono što najviše utječe na vanjska svjetla.

Ovisno o mjestu ugradnje, postoje različite specifikacije IP kodova (IP = zaštita od ulaska). IP44 se često koristi za zaštitu od stranih tijela > = 1 mm i zaštitu od prskanja vode.

Nasuprot tome, svjetiljke za ribnjake zahtijevaju IP68, nepropusne su za prašinu i zaštićene od dugotrajnog potapanja u vodu. Mnoge ugradbene podne svjetiljke koriste IP67 – za zaštitu od utjecaja jakih oborina. Pogledajte odjeljak ‘IP kod‘ u našim Vijestima.

Podna walk on led ugradbena rasvjeta nudi:

  • Velika ušteda energije: 90% uštede u usporedbi s tradicionalnim žaruljama iste svjetline
  • Dulji vijek trajanja: do 50 000 sati servisa bez održavanja
  • Trenutna, 100 % svjetlina: važno za detektore pokreta i zaštitu od provale
  • Visoka otpornost na uključivanje: redovito se uključuje i isključuje, npr. nema problema u prolazima

Kada nam treba podna walk on led ugradbena rasvjeta

Pogledajmo nekoliko specifičnih scenarija kada podna ugradbena led rasvjeta ima smisla. U svim ovim slučajevima možda nećete željeti da naglašeno svjetlo viri iznad tla.

  • Mjesto postavljanja rasvjete je na travnjaku, gdje bi svjetiljka iznad zemlje bila opasnost od spoticanja ili bi bila osjetljiva na oštećenja od kosilica za travu i trimera za korov.
  • Lokacija postavljanja je uz prilaz ili drugu betonsku konstrukciju, a akcentna svjetla bi bila previše vidljiva ili bi im smetala.
  • Mjesto se nalazi oko dobro prohodne staze ili ceste, gdje bi pješake moglo smetati naglašeno svjetlo ili uzrokovati da se netko spotakne.
  • Preferirate izgled rasvjete u zemlji.

 

Pejzažna rasvjeta može biti ono što vaše dvorište pretvara od bazičnog dvorišta do sjajnog dvorišta.

Ono što prostor čini posebnim tijekom noći je igra svjetla i tame, naglašavajući značajke koje možda nećete primijetiti tijekom dana i stvarajući kontrast i sjene koristeći oblike i biljke u vašem dvorištu.

Igranje s ovim elementima stvara intrigu i dramu, a dobro osvijetljeni prostor često će biti onaj u kojem želite ostati.

Identificirajte značajke u vašem dvorištu koje vam se sviđaju. Možda se radi o ribnjaku ili nekom posebno veličanstvenom drvetu—isticanje onih svjetlom će ih pokazati.

Dodajte dramatičnost područjima koja se možda neće istaknuti tijekom dana. Jednostavan kameni zid može poprimiti potpuno novu osobnost noću kada ga pase svjetlo i sjenka.

Razmislite o funkciji. Paluba sa stepenicama ili vijugavom stazom mora biti osvijetljena kako biste se mogli kretati po svom dvorištu bez opasnosti od ozljeda.

I uvijek razmislite o primamljivom i dobro osvijetljenom ulazu. Pravilno osvijetljen ulaz u vaš dom sigurno će voditi članove obitelji ili goste stvarajući onu toplu i ugodnu privlačnost rubnika.

 

Cilj pejzažne rasvjete je samo vidjeti učinak svjetla, a ne sam izvor svjetlosti. Iznimka je rasvjeta staza, koja je dizajnirana da bude dekorativna i izložena.

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Model

okrugla, kockasta, duguljasta

Napon

12V DC, 90-265V

Snaga W

1X3W, 3X1W, 4X1W, 6x1W, 9x1W, 12x1W, 15x1W, 18x1W, 24x1W, 36x1W

Boja

RGB, crvena, zelena, plava, toplo bijela, hladno bijela

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.