Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

88,66 150,77  bez PDV-a

Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

LED TRAKA širine 2 mm, širina 3 mm, širine  4 mm, širina 5 mm, širina 6 mm
NAPON 24V DC /  CRI>95

Garancija 5 godina, 3 godine, 2 godine

Cijene VPC/kolut 5m – minimalna količina za narudžbu 2 koluta, isporuka za cca 10 radnih dana od uplate

Opis

Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

Širok spektar primjene
Jedinstven dizajn
Jamstvo za istu kvalitetu
Visoki indeks reprodukcije boja > 95 RA
Dug vijek trajanja LED dioda (50 000h)

Garancija 5 godina, 3 godine, 2 godine

Svaki interijer i eksterijer prilikom svog uređenja mogu se, ovisno o osvjetljenju, definirati kao intimni, romantični, temperamentni, svečani ili pak raskošni. Kako bi se postigao maksimalni efekt uz minimalnu potrošnju energije, za osvjetljenje je najbolje koristiti led rasvjetu.

U takvoj vrsti rasvjete danas sve više mjesta zauzimaju led trake. To su zapravo male žarulje ravnomjerno raspoređene u plastičnoj cijevi ili na traci, koje imaju široku primjenu u interijerima, ali i u eksterijerima.

Led trake mogu biti idealno rješenje za sve prostore i imaju dekorativnu i svjetlosnu namjenu, kao i namjenu istaknuti određeni dio prostora.

LED TRAKE ZA VANJSKO I UNUTARNJE UREDENJE

naucite sve o led trakama

– LED FLEKSIBILNE TRAKE  I LED NEON TRAKE
LED strip svjetla, također poznato kao LED vrpce svjetla ili LED Trake, su tanke trake od fleksibilne tiskane pločice s više led čipova povezanih u nizu na svakoj roli. LED trake su uistinu nevjerojatan proizvod i može se koristiti u gotovo bilo koju aplikaciju zahvaljujući njihovom tankom dizajnu, fleksibilne konture i sposobnost da mijenja dužine ovisno o potrebi projekta.

Led trake  najčešće tražimo Vodootporne i one koje nemaju zaštitu (Stupanj IP-zaštite označava se dvoznamenkastim brojem (npr. IP 65), gdje prva znamenka određuje stupanj zaštite od krutih mehaničkih tijela, prašine, odnosno od dodira osoba s opasnim dijelovima (dijelovi u vrtnji ili dijelovi pod naponom), dok druga određuje stupanj zaštite od štetnog djelovanja vode i/ili tekućine.) te se radi toga mogu postavljati u bilo koji ambijent ( bazene, zgrade, pločnike, kuhinjske elemente, ormare, itd).

Sustav ocjenjivanja koji određuje sposobnost proizvoda da može raditi u različitim okruženjima, IP je akronim “Ingress Protection” ili “Zaštita pri ulazu”. To je mjerenje zaštite koju će predmet imati protiv čvrstih predmeta (prašina, pijeska, prljavštine itd.) i tekućina. IP ocjena se sastoji od 2 broja. Prvi se broj odnosi na zaštitu od čvrstih predmeta (prašina,prljavština itd.), dok se drugi odnosi na zaštitu od tekućina.

LED trake su dostupne u različitim bojama, uključujući pojedinačne: bijela, topla bijela, hladna bijela, crvena, zelena, plava, i jantar, kao i promjena boja (RGB) i digitalna RGB led traka.

Temperatura uzajamno vezanih boja (engl. correlated color temperature – CCT) je mjera bjeline izvora svjetlosti, u usporedbi s crnim tijelom.

LED trake se mogu proizvesti tako da emitiraju različite pojedinačne boje i imaju mogućnosti mijenjanja boja. Boja svjetlosti može se kvalificirati s obzirom na temperaturu boje. Bijelo svjetlo mjereno je u Kelvinima (K). Većina bijele svjetlosti pada u spektru između 1800K i 6500K. Pri vrijednosti 3000K i niže, svjetlo je znatno toplije. Na drugom kraju spektra, kada se približavamo 6500K, svjetla imaju hladniji ton.

LED TRAKE ZA VANJSKO I UNUTARNJE UREDENJE

mogu se kontrolirati RGB kontrolerima ili DMX sustavima.

Napomena: Digitalni moduli zahtijevaju kontrolu putem specijaliziranog digitalnog kontrolera ili dekodiranje  digitalnim DMX dekoderom, kada se koristi s DMX sustavom..

Ultra uske LED trake su najtanja LED trakasta svjetiljka koju nudimo sa samo 2 mm širine, ali dovoljno snažna da stvori prekrasnu liniju svjetla u malim prostorima, što je čini odličnom za različite primjene unutar i ispod ormara, unutar bilo kojeg proizvoda, ili bilo koji drugi projekt koji zahtijeva tanku LED traku.

Uske trake lako se mogu sakriti i može se postaviti tamo gdje druga led traka ne može.

To je optimalno trakasto svjetlo za staklene i akrilne ploče debljine do 3,5cm. Njegov tanak profil također ga čini izvrsnim za korištenje u raznim projektima gdje je prostor za montažu vrlo tijesan.

Skupina LED traka namijenjenih posebnim projektima, posebno u oglašavanju. Ponuda uključuje kako modele za samostalnu vanjsku primjenu tako i one koji su izvori svjetla u složenim i uskim prostornim oblicima te za aluminijske profile.

Dodatne informacije

Širina trake

2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm

Boja svjetla

toplo bijela, neutralno bijela, hladno bijela, RGB, RGBW, promjenljiva bijela 2700-6500K, toplo bijela cob, neutralno bijela cob, hladno bijela cob

IP zaštita

IP20, IP33, IP65, IP66, IP67

Ledica po metru

60, 108, 168, 240, 280, cob 480

1 recenzija za Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

 1. Igor J

  Širok spektar primjene
  Jedinstven dizajn
  Jamstvo za istu kvalitete
  Visoki indeks reprodukcije boja > 95 RA
  Dug vijek trajanja LED dioda (50 000h)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.