Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

88,66  (668,01 kn) 150,77  (1.135,98 kn) bez PDV-a

Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

LED TRAKA širine 2 mm, širina 3 mm, širine  4 mm, širina 5 mm, širina 6 mm
NAPON 24V DC /  CRI>95

Garancija 5 godina, 3 godine, 2 godine

Isporuka jednom tjedno iz centralnog skladišta u Europi
Cijene VPC/kolut 5m – minimalna količina za narudžbu 2 koluta

Opis

Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

Širok spektar primjene
Jedinstven dizajn
Jamstvo za istu kvalitetu
Visoki indeks reprodukcije boja > 95 RA
Dug vijek trajanja LED dioda (50 000h)

Garancija 5 godina, 3 godine, 2 godine

Svaki interijer i eksterijer prilikom svog uređenja mogu se, ovisno o osvjetljenju, definirati kao intimni, romantični, temperamentni, svečani ili pak raskošni. Kako bi se postigao maksimalni efekt uz minimalnu potrošnju energije, za osvjetljenje je najbolje koristiti led rasvjetu.

U takvoj vrsti rasvjete danas sve više mjesta zauzimaju led trake. To su zapravo male žarulje ravnomjerno raspoređene u plastičnoj cijevi ili na traci, koje imaju široku primjenu u interijerima, ali i u eksterijerima.

Led trake mogu biti idealno rješenje za sve prostore i imaju dekorativnu i svjetlosnu namjenu, kao i namjenu istaknuti određeni dio prostora.

LED TRAKE ZA VANJSKO I UNUTARNJE UREDENJE

naucite sve o led trakama

– LED FLEKSIBILNE TRAKE  I LED NEON TRAKE
LED strip svjetla, također poznato kao LED vrpce svjetla ili LED Trake, su tanke trake od fleksibilne tiskane pločice s više led čipova povezanih u nizu na svakoj roli. LED trake su uistinu nevjerojatan proizvod i može se koristiti u gotovo bilo koju aplikaciju zahvaljujući njihovom tankom dizajnu, fleksibilne konture i sposobnost da mijenja dužine ovisno o potrebi projekta.

Led trake  najčešće tražimo Vodootporne i one koje nemaju zaštitu (Stupanj IP-zaštite označava se dvoznamenkastim brojem (npr. IP 65), gdje prva znamenka određuje stupanj zaštite od krutih mehaničkih tijela, prašine, odnosno od dodira osoba s opasnim dijelovima (dijelovi u vrtnji ili dijelovi pod naponom), dok druga određuje stupanj zaštite od štetnog djelovanja vode i/ili tekućine.) te se radi toga mogu postavljati u bilo koji ambijent ( bazene, zgrade, pločnike, kuhinjske elemente, ormare, itd).

Sustav ocjenjivanja koji određuje sposobnost proizvoda da može raditi u različitim okruženjima, IP je akronim “Ingress Protection” ili “Zaštita pri ulazu”. To je mjerenje zaštite koju će predmet imati protiv čvrstih predmeta (prašina, pijeska, prljavštine itd.) i tekućina. IP ocjena se sastoji od 2 broja. Prvi se broj odnosi na zaštitu od čvrstih predmeta (prašina,prljavština itd.), dok se drugi odnosi na zaštitu od tekućina.

LED trake su dostupne u različitim bojama, uključujući pojedinačne: bijela, topla bijela, hladna bijela, crvena, zelena, plava, i jantar, kao i promjena boja (RGB) i digitalna RGB led traka.

Temperatura uzajamno vezanih boja (engl. correlated color temperature – CCT) je mjera bjeline izvora svjetlosti, u usporedbi s crnim tijelom.

LED trake se mogu proizvesti tako da emitiraju različite pojedinačne boje i imaju mogućnosti mijenjanja boja. Boja svjetlosti može se kvalificirati s obzirom na temperaturu boje. Bijelo svjetlo mjereno je u Kelvinima (K). Većina bijele svjetlosti pada u spektru između 1800K i 6500K. Pri vrijednosti 3000K i niže, svjetlo je znatno toplije. Na drugom kraju spektra, kada se približavamo 6500K, svjetla imaju hladniji ton.

LED TRAKE ZA VANJSKO I UNUTARNJE UREDENJE

mogu se kontrolirati RGB kontrolerima ili DMX sustavima.

Napomena: Digitalni moduli zahtijevaju kontrolu putem specijaliziranog digitalnog kontrolera ili dekodiranje  digitalnim DMX dekoderom, kada se koristi s DMX sustavom..

Ultra uske LED trake su najtanja LED trakasta svjetiljka koju nudimo sa samo 2 mm širine, ali dovoljno snažna da stvori prekrasnu liniju svjetla u malim prostorima, što je čini odličnom za različite primjene unutar i ispod ormara, unutar bilo kojeg proizvoda, ili bilo koji drugi projekt koji zahtijeva tanku LED traku.

Uske trake lako se mogu sakriti i može se postaviti tamo gdje druga led traka ne može.

To je optimalno trakasto svjetlo za staklene i akrilne ploče debljine do 3,5cm. Njegov tanak profil također ga čini izvrsnim za korištenje u raznim projektima gdje je prostor za montažu vrlo tijesan.

Skupina LED traka namijenjenih posebnim projektima, posebno u oglašavanju. Ponuda uključuje kako modele za samostalnu vanjsku primjenu tako i one koji su izvori svjetla u složenim i uskim prostornim oblicima te za aluminijske profile.

Dodatne informacije

Širina trake

2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm

Boja svjetla

toplo bijela, neutralno bijela, hladno bijela, RGB, RGBW, promjenljiva bijela 2700-6500K, toplo bijela cob, neutralno bijela cob, hladno bijela cob

IP zaštita

IP20, IP33, IP65, IP66, IP67

Ledica po metru

60, 108, 168, 240, 280, cob 480

1 recenzija za Profesionalne uske led trake 24V 2, 3, 4, 5, 6mm

 1. Igor J

  Širok spektar primjene
  Jedinstven dizajn
  Jamstvo za istu kvalitete
  Visoki indeks reprodukcije boja > 95 RA
  Dug vijek trajanja LED dioda (50 000h)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.