E40 GLOBE LED ŽARULJA, VLASTITI RASHLADNI UREĐAJ

52,76  (397,52 kn) 91,58  (690,01 kn) bez PDV-a

LED E40 zamjena za HID

LED svjetlo za veće područje, jeftino i efektivno rješenje za primjenu u području veće površine, zamjenjuje HID svjetiljke visoke snage
180 ° kut snopa

 

Opis

E40 Globe led žarulja je opremljena vlastitim rashladnim sistemom, koji osigurava veću efektivnost i iskoristivost žarulje. Dizajn turbinskog hladnjaka izrađen je od visokokvalitetnih aluminijskih rebara, dobre toplinske vodljivosti.  Smanjuje toplinu koju generira LED svjetlo. Omogućava  regulaciju temperature žarulje na optimalne razine.

E40 Globe led žarulja pruža izvrsnu reprodukciju boja, svijetlu, oštru boju idealnu za osvjetljenje cijele prostorije.

Ugrađeno je vodootporno napajanje koje će štititi LED SMD-ove za duži životni vijek.

E40 Globe led žarulja – održivi izbor

-niske je  snage, pritom štedi energiju, te je održivi izbor za privatne i poslovne namjene. Ekološka je i nema UV i infracrvenog zračenja.

-ima vijek trajanja od 50.000 sati i visoku svjetlosnu učinkovitost. Njen moderan izgled uklapa se u svaki prostor.

-prikladna je za tvornice, skladišta, radionice, garaže, trgovine, dvorišta, supermarkete, izložbene dvorane, stadione i druge prostore koji zahtijevaju dobro osvjetljenje.

Najsvestraniji i energetski najučinkovitiji izbor za osvjetljenje vašeg skladišta su LED rasvjetna tijela. Ona troše manje energije od bilo kojeg drugog izvora svjetlosti dok emitiraju usporedive, ako ne i bolje, izlaze lumena.

LED diode se mogu kupiti kao kompletna svjetla za novogradnju ili kao naknadna oprema za postojeće svjetiljke.

Zahtjevi za količinom lumena/m²

Za skladišta koja rukuju velikim artiklima, idealni zahtjevi za lumenom obično su oko 100 lumena po kvadratnom metru.

Za zone skladišnih regala idealni zahtjevi za lumenom obično su oko 150 lumena po kvadratnom metru.

Za skladišta koja pohranjuju i rukuju manjim artiklima, prostori za pakiranje (prije otpreme),  ovaj broj je oko 300 lumena po kvadratnom metru.

GLAVNI RAZLOZI ZA IMPLEMENTACIJU LED RASVJETE

Spremni ste za prebacivanje na LED rasvjetu, ali uprava vam stoji na putu?

Obnova rasvjete može zahtijevati znatnu investiciju, osobito za velike zgrade ili objekte, i biti će potrebno uvjeriti upravu da se nastavi s napretkom.

Istaknuli smo 4 glavnih potreba riješenih prebacivanjem na LED rasvjetu kako bismo vam pružili alate potrebne za uvjeravanje uprave da obnova rasvjete sa LED rasvjetom ima smisla za vašu zgradu.

1. Povećana učinkovitost

Rasvjeta apsorbira značajan dio troškova energije u većini objekata. LED rasvjeta može značajno smanjiti troškove. Mnogi se brinu da je trošak LED svjetiljki previsok, ali cijene LED svjetiljki stalno se smanjuju dok funkcionalnost dosiže dosad neviđenu razinu.

Uređaji sada mogu generirati više lumena po watu, što znači više uštede za vaš novac. Ovisno o broju i vrsti rasvjetnih tijela koji su trenutno instalirani, prebacivanje na LED može smanjiti vaš račun za energiju do 80%!

2. Niži troškovi održavanja

Kada je riječ o procjeni troškova rasvjete u vašoj organizaciji, trajni troškovi održavanja su trošak koji se ne smije previdjeti.

Rasvjetna tijela u vašem objektu predstavljaju fiksne troškove u smislu održavanja, popravaka ili zamjena.

Sve što možete učiniti kako biste smanjili količinu održavanja na nečem ključnom kao rasvjeta, učinit će čuda u uštedi za vašu tvrtku.

S LED rasvjetnim tijelima za životnim vijekom od 100.000 sati, zaposlenici koji su zaduženi za rutinsku inspekciju i održavanje rasvjete mogu se preusmjeriti na druga, više zabrinjavajuća pitanja kada instalirate energetski učinkovitu i dugotrajnu LED rasvjetu.

3. Bolji i sigurniji radni okoliš

LED rasvjeta nudi razne razine svjetline, temperatura boje, konfiguracije leća i više – što znači svjetlo koje vam treba, kada i gdje vam je potrebno. Napredni sustavi također mogu pružiti veću učinkovitost uklanjanjem istrošenog svjetla.

Štoviše, ako je sigurnost prioritet u vašoj organizaciji, vaša je odgovornost osigurati odgovarajuću rasvjetu kako bi svi bili sigurni. Ovo je mjesto gdje prebacivanje na LED rasvjetu može stvarno napraviti razliku.

Pravilno osvjetljenje LED svjetiljki sprječava kriminal uklanjanjem „tamnih mrlja“ u parkirališnim garažama i parkiralištima.

4. Više prostora za pohranu

Da li vaša zgrada koristi zastarjele HID ili fluorescentne sustave? Šanse su da imate veliki popis zamjenskih svjetiljki, prigušnica i armatura koji „troše“ vrijedan prostor u vašem objektu.

Uz produženi vijek trajanja LED-a možete pohraniti manje (ili čak ništa) dodatnih svjetala. Povrh toga što se vraća vrijedan prostor, to znači manje izdataka za zamjenski inventar.

 

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
SNAGA (W)

50W, 100W, 150W

BOJA SVJETLA

WW 2800-3200K, NW 3800K-4200K, CW 6000-6500K

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.